Освітній хакатон в ЗЗСО № 72

14 грудня в ЗЗСО № 72 відбувся освітній хакатон. В цей день батьки учнів виконували ряд функцій учителів – брали участь у навчально-виховному процесі: проводили уроки, організовували відпочинок на перервах, забезпечували порядок і дисципліну.

Мама учениці 3-А класу Каніовська Лариса Антонівна поділилася своїми враженнями після проведеного нею уроку: «Їду на роботу ніби зачарована… І розумію, що під враженням від наших дітей. Вони чудові! Вселили в мене нові відчуття легкості, а можливо навіть спогади дитинства: ці щирі усмішки, бажання відповісти, серйозність у відповідях – залишаться на довгий час у пам’яті!

Дякую за шанс отримати нові відчуття. А батькам раджу наступного разу спробувати».

Підсумком співробітництва учнів, батьків та вчителів стала нарада, на якій були зазначені проблеми освітнього процесу. Учні і батьки висловили свої думки з приводу поліпшення освітньої діяльності закладу. «Завдяки проведеному коворкінгу, ми мали змогу відчути, що наші діти та їх батьки справжні свідомі громадяни. Саме під час співпраці та відкритого діалогу між учнями, батьками та вчителями були почуті всі проблеми освітнього процесу», - підсумовуючи захід, зауважила директор школи Світлана Василівна Ткаченко.

*Довідково: Хакато́н (англ. hackathon, від hack (див. хакер) та marathon — марафон) — захід, під час якого різні спеціалісти в галузі розробки програмного забезпечення інтенсивно і згуртовано разом працюють над розв'язанням якоїсь проблеми, або створенням нового додатку чи сервісу. Зазвичай хакатони тривають від одного дня до тижня. Деякі хакатони призначені для освітніх або соціальних цілей.

/Files/images/samovryaduvannya/коворкінг1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 351

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея