Педрада на тему: "Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу"

30 листопада заступником директора з навчально-виховної роботи Кравченко Ганною Афанасієвною та вчителями початкової школи була підготовлена та проведена педагогічна рада на тему "Сучасний урок у контексті компетентнісного підходу".


Урок - дзеркало загальної педагогічної культури учителя, мірило його інтелектуального багатства, показник його світогляду, ерудиції. До хорошого уроку вчитель готується все життя.
В.Сухомлинський

Удосконалення загальної середньої освіти спрямовано на переорієнтацію процесу навчання на розвиток особистості учня, навчання його самостійно оволодівати знаннями.
Новий етап у розвитку шкільної освіти пов'язаний з упровадженням компетентнісного підходу до формування змісту та організації навчального процесу.

А це вимагає певного підвищення професійної майстерності учителя, доозброєння його новими знаннями, сучасними компетенціями, методами і технологіями, які б дозволили йому перебудувати навчально-виховний процес відповідно до нових вимог і підходів", - підкреслює у своєму виступі директор школи Ткаченко С.В.


При підготовці до уроку учитель має пам'ятати, що на кожному уроці потрібні інтерес і захопленість самого учителя, готовність самому дивувати і дивуватися.

Щоб запалити треба горіти.

Запалює сумлінна і всебічна підготовленість до уроку, емоційна щедрість учителя, його захопленість.

/Files/images/pedrada/IMG_20171130_170517.jpg
/Files/images/pedrada/IMG_20171130_170605.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 430

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея