День учнівського самоврядування

Самоврядування – один із головних принципів діяльності учнівської спільноти. Суть його полягає у реальній участі дітей в управлінні класу, школи. Cаме учнівське самоврядування – це не лише самостійне вирішення різноманітних питань, а й самостійне виконання, проведення, планування різноманітних заходів, відповідальність за яких несуть самі лідери – учні. Наш час потребує лідерів нової формації, людей компетентних, відповідальних, здатних мислити креативно, генерувати нові ідеї та приймати нестандартні рішення.

7 грудня, за підтримкою адміністрації СЗШ №72, відбувся День шкільного самоврядування, в якому брали участь учні 10-А, 11-А класів , класні керівники 1-4х класів та учні початкової школи.

Учні 10-11 класів заздалегідь готувалися до його проведення:
- обирали серед учнів тих, хто буде виконувати обов’язки вчителів - предметників, класних керівників
- спільно з вчителями готували конспекти уроків, наочний матеріал, обирали форму проведення уроку.

День самоврядування формує в дітях:

- самостійність прийняття управлінського рішення;
- відповідальність за прийняте рішення та його вплив на оточуючих;
- спрямування до розкриття і реалізації своїх потенційних можливостей;
- відчуття взаємозв’язку учень-клас;
- шанування та повагу до праці вчителя.

Завершився День самоврядування в школі підсумковою нарадою адміністрації школи та лідерів учнівського самоврядування, під час якої старшокласники поділилися враженнями про захід, обговорили результати своєї діяльності. Досягнення цього дня стали безцінним досвідом, залишивши в нашій пам'яті незабутні враження і спогади на все життя.

/Files/images/samovryaduvannya/1.jpg/Files/images/samovryaduvannya/2.jpg/Files/images/samovryaduvannya/3.jpg/Files/images/samovryaduvannya/4.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 233

Дата останньої зміни 15 Квітня 2024

Фотогалерея